Volejbalisté Karlovarska slaví druhý mistrovský titul v klubové historii

20. duben 2021 08:10

Volejbalisté Karlovarska vyhráli extraligu. V rozhodujícím pátém finále porazili na své palubovce Jihostroj České Budějovice 3:1 na sety a vybojovali druhé zlato v krátké klubové historii.

Volejbalisté Karlovarska udolali ve finálové sérii České Budějovice. V pátém finále extraligy využili výhodu vlastní palubovky, porazili České Budějovice 3:1 na sety a dramatickou sérii o zlato ovládli poměrem 3:2 na zápasy.

Hráči Karlovarska slaví druhý extraligový titul

„Vstupy do prvních dvou setů byly výborný, tým se tím uklidnil. Vůbec jsme nebyli nervózní, samozřejmě je těžké na téhle úrovni hrát tři sety, takže v tom třetím nám to trochu spadlo, ale bojovností a tím, že jsme chtěli fakt vyhrát, jsme to dotáhli do vítězného konce,“ okomentoval utkání zkušený kapitán Karlovarska nahrávač Lukáš Ticháček.

Západočeši tak po triumfu v roce 2018 získali druhý titul v klubové historii. Diváci na rozhodující finálový duel do Haly míčových sportů nesměli, projekci utkání sledovali z vlastních automobilů na přilehlém parkovišti, a to nejen fanoušci domácích, ale také Jihostroje.

Více v reportáži

autoři: Vladislav Janouškovec , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio