VIDEO: Diváci v kinech uvidí exkluzivní předpremiéru festivalového filmu Mama Brasil

25. červen 2018 10:00

I lidé z odlehlých koutů našeho regionu si opět budou moci vychutnat atmosféru Mezinárodního filmového festivalu. Karlovarský kraj dohodnul s jeho organizátory předpremiéru rodinného snímku Mama Brasil s okouzlující Karine Teles v hlavní roli.

Festivalový film bude divákům promítnut v úterý 3. července v kinech v Ostrově, Sokolově, Chodově, Chebu, Mariánských Lázních a nově také v Kyselce.

Film brazilského režiséra Gustava Pizzia vypráví o Ireně, která žije se svou rodinou v rozpadajícím se domku na předměstí Rio de Janeira. Skromný, ale přesto radostný život rodiny se obrátí naruby v momentě, kdy nejstarší syn Fernando dostane nečekanou nabídku hrát profesionálně házenou v Německu. Příběh o rodičích a dětech diváky dojímá, baví, zahřívá a slibuje, že život má spoustu barev a nových začátků.

„Mám velikou radost z toho, že lidem po celém regionu můžeme nabídnout snímek, který má premiéru v českých kinech až 12. července. Jedná se o příběh milující matky, nasycený láskou a něžným humorem. Věřím proto, že se divákům bude líbit a že se nám podaří na ně přenést tu správnou festivalovou atmosféru,“ uvedla hejtmanka Jana Vildumetzová.

Vstupné na film bude stejně jako v loňském roce za festivalovou cenu, a to 80 korun. Přesný začátek projekce bude upřesněn v programech jednotlivých kin.

autor: Směna ČRo Plzeň