Sokolovský rodák Lukáš Veitl si plní sen. Postavil se zpět na nohy a míří do Ameriky

16. září 2021

Učarovala mu naturální kulturistika, pravidelně se zúčastňoval mezinárodních soutěží, když mu do života vstoupila nepříjemná nehoda. Dnes už je to minulost. Lukáš Veitl se postavil zpět na nohy a jde si dál za svým snem.

„Po cestě do Plzně jsme měli s otcem autonehodu. Bylo to špatné, půl roku jsem byl odkázaný na lůžko. Veškeré mé plány v naturální kulturistice mi to zhatilo. Za tři měsíce jsem shodil skoro třicet kilo. Celý život jsem se snažil něco dokázat a neustále se zlepšovat, takže ta motivace a píle, kterou jsem měl předtím, se překlenula i do té rekonvalescence,“ popsal svou cestu Veitl.

V roce 2020 se probojoval v soutěži Muž roku až do finále. „Chtěl jsem se dostat do českého showbyznysu, což se mi nakonec povedlo.“ V soutěži získal Cenu prezidenta soutěže Davida Novotného. „Umožní mi to vycestovat, zúčastním se mezinárodní soutěže v Americe, je to pro mě velký skok v kariéře,“ řekl Veitl.

Muž by měl být hlavně gentleman, říká. Prezentuje se tak i na svém instagramu

Lukáše živí kromě modelingu také práce influencera. Na svém instagramovém profilu už má přes 27 tisíc fanoušků. Právě ti byli také jeho velkou motivací. „Obrovské dík patří mým fanouškům na instagramu, kteří mě neustále podporovali a utvrzovali v mé cestě dál.“

A jaký by měl podle něj Muž roku být a co je ideálem krásy u mužů? „Rozhodně by měl být gentleman, jelikož jeho projev k ženám by měl být na prvním místě. Eleganci a gentlemanství by měl mít každý muž. Myslím si, že ideálem krásy je pak především působit charismaticky a být mužný.“

Rodák ze Sokolova Lukáš Veitl byl naším hostem. Poslechněte si celý rozhovor!

Spustit audio