Sobotní Noční linka: Co vás naučila koronavirová doba?

25. duben 2020

Co všechno, co jste dříve nedělali, nebo na co jste zapomněli, jste začali dělat právě v době, po kterou žijeme s omezeními kvůli koronaviru? Co vás tato doba naučila?

Pandemie koronaviru rozhodně není příjemná a mnohým způsobila velké starosti. Vyčerpaní, ekonomické potíže, strach z nákazy své i svých bližních. Přinesla a v budoucnu ještě přinese určitě i nějaká pozitiva. Říká se, že všechno špatné je pro něco dobré.

A nejspíš to platí i pro současnou situaci. Nyní má sice každý spíš plnou hlavu starostí, které s sebou pandemie koronaviru přinesla, ale dřív nebo později, až se situace uklidní, určitě budou vidět i kladné stránky. Věřme, že tahle situace nás naučí i něco dobrého, třeba budeme aspoň určitou dobu dýchat čistější vzduch a příroda si odpočine, zjistíme kouzlo povídání si v rámci rodiny, vytáhneme dávno zapomenuté stolní hry, s partnerem jsme v rámci předcházení ponorce potrénovali vztahé komunikační dovednosti, naučili jsme se učit se s dětmi a díky omezení cestování do zahraničí možná znovu začneme objevovat krásy naší země.

autor: zos
Spustit audio