Sobotní Noční Linka: Co pěkného jste zažili v první půlce prázdnin?

30. červenec 2022

Co pěkného vám přinesl první prázdninový měsíc? Najdete alespoň trochu něčeho hezkého, na co můžete tento měsíc vzpomínat? Co hezkého jste viděli, zažili, kdo vás potěšil milým slovem, úsměvem, nebo i nečekaným zájmem a pomocí? 

Už od školy jsme bez ohledu na věk „naprogramováni“ na životní rytmus, v němž jsou letní prázdniny a dovolená časem obnovy, odpočinku, čerpání nových sil. Na prázdniny se děti těší už od jara, dospělí zase na dovolenou a zážitky z nich provázejí celou rodinu i jednotlivce hluboko do zimy. Bývají pevnou součástí životních vzpomínek i rodinné historie.

Někdy je ale těžké všechna očekávání sladit a naplnit tak, aby si pokud možno všichni přišli na své. A právě konec července možná mnohé vyzývá k malé rekapitulaci první poloviny prázdnin. Jak jsme ten očekávaný letní čas prožili? Co jsme od něj očekávali? Odpočinuli jsme si? Navštívili jsme nějaká zajímavá místa, prožili hezké okamžiky s blízkými nebo s přáteli? Potkali jsme nové zajímavé lidi nebo udělali kus práce doma a na zahradě a těšili se z první úrody ovoce a zeleniny? Červenec vám ale možná přinesl i milou návštěvu, dobrou zprávu.... Za otázkou "co pěkného jste zažili v první půlce prázdnin" se prostě může skrývat řada maličkostí, které vám přinesou dobrou náladu a úsměv.

Spustit audio