Slunce, zábava, smích – takový byl Den otevřených dveří 2018

5. květen 2018

Dobrá nálada se nesla budovou rozhlasu i jejím okolím od 12. až do 18. hodiny. 

Na venkovním pódiu i uvnitř jste měli možnost poznat na čtyřicet ROZHLASÁKŮ různých profesí. Mohli jste tak zjistit, kdo je zvukový mistr nebo jaký je vedoucí programu.

Malí návštěvníci neúnavně plnili skákací hrad. Zaujatě sledovali pohádku O Koblížcích i taneční překvapení padesátky dětí pod vedením Hanky Hrochové. Ukázali nám i šikovnost svých ručiček, když v kreativní dílně tvořili ozdobné přívěsky a dekorace.

Dospělí si na své přišli i při vystoupení plzeňského MLSu, blovických „Přeletek“ nebo při poslechu muzikálových hitů v podání Kláry Zajíčkové.

S úsměvy na rtech odcházeli kromě vás i sami ROZHLASÁCI, kteří na sebe v moderovaných talkshow v činoherním studiu prozradili mnohdy více, než chtěli.

Děkujeme, že jste přišli do Českého rozhlasu Plzeň a strávili s námi odpoledne plné krásných zážitků.  Zavítalo vás za námi skoro tisíc a my si toho moc vážíme a věříme, že budete na dnešní den dlouho vzpomínat. Opět se na vás těšíme třeba při Muzejní noci 25. 5. 2018

autor: Hana Plassová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.