S rozhlasem do divadla. Vyhrajte vstupenky na divadelní představení a nahlédněte do zákulisí

17. listopad 2021

Co čeká herce Západočeského divadla v Chebu v jejich rolích? To zjistíte v seriálu Divadelní proměny. Od 22. listopadu do konce prosince můžete také na vlnách Českého rozhlasu Karlovy Vary soutěžit o lístky na různá divadelní představení.   

Pojďte spolu s Českým rozhlasem Karlovy Vary nahlédnout do míst, kde můžete mezi kulisami vidět bohy, roboty, letušky i študáky. Vydejte se s herečkami a herci Západočeského divadla v Chebu do světa příběhů, které se odehrávají na jevišti. S herečkami a herci Západočeského divadla v Chebu i lidmi okolo nich si povídá v seriálu Divadelní proměny publicista Josef Šorfa.

Divadelní proměny uslyšíte každé pondělí ráno deset minut před půl devátou. Přinesou nejen pohled do zákulisí Západočeského divadla v Chebu ale také soutěž, reportáže a zajímavé rozhovoryPrvní díl bude výjimečně uveden už v pátek 19. listopadu v 8.20. 

Soutěž o vstupenky

Od 21. listopadu pak startují i naše soutěže o vstupenky na jednotlivá divadelní představení – Sylvie, Geometrie, Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách, Rakovnická vánoční hra, Tartuffe nebo Sex na vlnách. 

Stačí každou neděli pozorně poslouchat vysílání. Jakmile uslyšíte od moderátora výzvu k pravidelné soutěži, volejte studiovou linku 221 553 737. Pak už se jen stačí dovolat a správně zodpovědět soutěžní otázku.

autor: nkr
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.