Richard Genzer: Když mi upadne dvacka, neohýbám se. Dal bych pak 300 za krém na bolest

Zábavnou talk show jsme natáčeli v Kulturní domě Všeruby. Antonín Procházka hostil herce Kateřinu Pechovou a Richarda Genzera. 

Jako malý kluk chtěl hrát fotbal, bylo to nasnadě, protože tatínek byl fotbalovým trenérem. Richard šel ale studoval taneční konzervatoř, kde mu fotbal v podstatě zakázali. Možná nevíte, že studoval lidový tanec. S konzervatoře se zná i se svým dlouholetým parťákem Michalem Suchánkem, který ale studoval herectví. „Chtěl bych hrát prince a chtěl bych dabovat. S mým ksichtem ale nemůžeš hrát prince a daboval jsem jen dvakrát v životě - jednou krevety a jednou mouchy,“ vypráví v našem zábavném pořadu Richard Genzer.

Antonín Procházka se pochopitelně ptal i na pořad Stardance nebo na Richardovu současnou fyzickou kondici.

Kateřina Pechová se narodila v Pardubicích. Přijímačky dělala na DAMU i na JAMU a přijali ji právě na JAMU na obor muzikál. Než se dala na divadlo, dělala modeling. V 17 letech vyhrála v Pardubicích Miss Východní Čechy. Zkusila také Miss ČR a jako úplně nejmladší účastnice se dostala do finálové šestky. To bylo v roce 2005. „Nikde o tom moc nemluvím. Dřív panoval všeobecný názor, že všechny missky chtějí být i herečky. Tak jsem si říkala, že o tom nebudu mluvit. Budu makat, abych spíš byla známá tím, že něco umím a ne, že jsem byla modelkou a teď chci být herečkou,“ říká.

Další díl si poslechněte v neděli 13. listopadu 2022 od 11 hodin.

autoři: Antonín Procházka , iko
Spustit audio