Pršelo štěstí! Vítězka Velké jarní soutěže 2022 si převzala zahradní traktůrek, radost z něj měl i syn

19. květen 2022

Vítězkou Velké jarní soutěže Vyhrajte traktůrek 2022 se stala Gabriela Hanáková z Brna-Žebětína, kam jsme jeli traktůrek Vari RL 102H za deštivého počasí předat.

Předání zahradního traktůrku v Brně-Žebětíně

Měsíc duben se na našich rozhlasových vlnách nesl v duchu soutěže o zahradní traktůrek. Všichni soutěžící, kteří správně odpověděli v jednotlivých kolech (těch bylo celkem 19), vyhráli zahradní nářadí a také roční předplatné časopisu Zahrádkář. A zároveň byli zařazeni do slosování o hlavní cenu – zahradní traktůrek za 90 tisíc korun.

V pátek 29. dubna proběhlo v přímém přenosu losování výherce hlavní ceny a ze zbrusu nového traktůrku se mohla radovat paní Gabriela Hanáková z Brna-Žebětína. 17. března jsme jí výhru přivezli až k ní domů.

„Iniciátorkou byla maminka,“ přiznává s úsměvem paní Gabriela. „Šla zrovna na cvičení a nestihla zavolat do vysílání, tak jsem to zkusila místo ní já a nakonec se poštěstilo i ve finále.“ Radost z traktůrku měl i její pětiletý syn. „Těší se na něho celý měsíc, takže ten z toho má – hned po babičce – asi největší radost,“ dodává spokojeně majitelka traktůrku.

Výhru předával Zdeněk Junák s rozhlasovým týmem a zástupcem firmy Vari Radimem Staňkem. „Ještě že Vari nejeli do Varů, ale k nám do Brna,“ zavtipkoval moderátor pořadu Srdovky Zdeňka Junáka.

autoři: Zdeněk Truhlář , lop

Související