Přidejte se k jarní očistě! Infocentrum města Karlovy Vary spouští kampaň s názvem Piju prameny

30. leden 2023

V srdci Karlových Varů vyvěrají jedinečné minerální prameny, které léčí návštěvníky z celého světa. Pro vodu, za kterou se mnozí vydávají tisíce kilometrů, místní nechtějí ujet i třeba jen pár zastávek autobusem.

Infocentrum Karlovy Vary přichází s výzvou k jarní očistě. Zájemcům, kteří se do 15. února přihlásí na www.pijuprameny.cz bude poskytnuta bezplatná konzultace lázeňského lékaře, který každému předepíše pitnou kúru dle jeho zdravotního stavu.

Jednotlivá vyšetření a konzultace se budou konat od druhé poloviny února v Alžbětiných lázních, jejich výsledkem bude předpis pitné kúry na míru. 

Od 6. března pak registrovaní začnou pít prameny podle doporučení. Zájemci mohou svou cestu po pitné kúře sdílet na sociálních sítích pod hashtagem #PijuPrameny.

Na konci celé očistné kúry všichni projdou výstupním vyšetřením, při kterém s lékaři v Alžbětiných lázních zhodnotí výsledky.

Český rozhlas Karlovy Vary je mediálním partnerem. V našem vysílání se můžete těšit na různé soutěže, rozhovory i reportáže z průběhu programu #PijuPrameny.

autoři: Zlata Kinská , nkr
Spustit audio