Pravidla soutěží Českého rozhlasu Liberec

30. leden 2021

Prostudujte si podrobná pravidla soutěží pořádaných Českým rozhlasem Liberec.

Pravidla pro účast v soutěžích Českého rozhlasu Liberec

Tato pravidla jsou platná pro všechny soutěže vyhlášené Českým rozhlasem, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053, konkrétně rozhlasovou stanicí Český rozhlas Liberec (Modrá 1048, 460 06 Liberec 6, zastoupená ředitelem Ing. Mgr. Milanem Knotkem, (dále jen jako „Pořadatel" nebo „ČRo").

  1. Soutěž probíhá na území České republiky a je vysílána v rámci některých pořadů rozhlasové stanice ČRo Liberec (dále jen „stanice“).
  2. Každý účastník soutěže může získat pouze jednu výhru v průběhu celé soutěže, není-li uvedeno jinak v pravidlech jednotlivé soutěže. 
  3. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny, pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru.
  4. Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci ČRo a osoby ve smluvním vztahu s ČRo, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.
  5. Z účasti ve hře jsou dále vyloučeny osoby, které získaly v době posledních 60 dnů jakoukoliv výhru v rámci hry pořádané nebo organizované ve vysílání nebo na webových stránkách a na Facebooku regionální rozhlasové stanice ČRo Liberec.
  6. Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice.
  7. Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo a adresu trvalého bydliště. Při osobním převzetí ceny se výherce zavazuje podepsat předávací protokol, který bude obsahovat výše uvedenou identifikaci jeho osoby, dále identifikaci předávajícího, specifikaci předávané ceny včetně jejího ocenění a datum převzetí ceny. Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány. Dále účastí v soutěži dává souhlas s uveřejněním svého jména v souvislosti s vyhlášením výherců na internetových stránkách a sociálních sítích stanice.
  8. Výhry budou výherci předány osobně na základě předávacího protokolu, nebo budou odeslány poštou na adresu, kterou výherce sdělil Pořadateli soutěže, a to do 1 měsíce od skončení soutěže.
  9. ČRo Liberec neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výher zasílaných prostřednictvím zasilatelské firmy či jiným způsobem, organizátor soutěže zároveň neručí za technické problémy a případné nedoručení registračních formulářů a za jakékoli problémy vzniklé v rámci přenosu zpráv elektronickými prostředky.
  10. Výherce cenu neobdrží, není-li možné se s ním spojit na uvedených kontaktech do 14 dnů po vyhlášení výsledků soutěže. V případě, že se výherce nedostaví k osobnímu převzetí ceny do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže, či nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, či v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění vítězi, které nezpůsobí Pořadatel, ztrácí vítěz nárok na výhru a ta propadá ve prospěch Pořadatele.
  11. Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, může být ze soutěže vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména, fotografie a jiné podobizny a zvukové, případně zvukově-obrazové, záznamy výherců, které výherci v rámci soutěže ČRo poskytli, za účelem propagace ČRo ve vysílání ČRo, na internetu a v dalších propagačních materiálech. V takovém případě se ČRo se zavazuje, že při každé publikaci fotografie soutěžícího uvede v popisku i jeho jméno. Účastník soutěže uděluje ČRo souhlas ke zpracování a uchovávání osobních údajů, které mu v rámci soutěže poskytl, a to za účelem kontaktování výherců a předání výher, po dobu k tomu nezbytně nutnou.
  12. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.  
autoři: reČRoL , JMys
Spustit audio

Související

  • Obecná pravidla soutěží na Facebooku

    Pořadatelem soutěží na Facebooku Český rozhlas Liberec je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99.