Pondělní Noční linka: Každý den se pobavit a rozptýlit!

20. duben 2020

Kde hledáte odreagování? Co vás teď těší a baví, kde se zasmějete? Jakou radost si děláte? Kdo vám naposledy udělal radost a čím? Co vás naposledy pobavilo? Možná to byl váš vnuk, který vám "brblal" do telefonu a nebo někdo ze známých?

Češi jsou známí svým smyslem pro humor a naštěstí ho neztrácí v žádné době. Po sociálních sítích kolují nejrůznější vtípky a lidé si je předávají i dál. Nejen sociální sítě ale slouží k odreagování.

Když se chcete odreagovat, pobavit, co děláte? Je to pro nás všechny určitě v této době těžší, ale radost si člověk může udělat vždycky.

Co děláte každý den pro to, abyste přišli na veselé myšlenky a co vás těší? Na vaše příběhy a vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.