Plnit si sny a druhým lidem dát šanci na lepší život, říká Bronislava Paučková

Takové krédo naplňuje olomoucká galeristka, ale také podnikatelka, manažerka, dobrá duše řady charitativních projektů a mecenáška vzdělávání Bronislava Paučková.

Od roku 1997 působí v dnes již rodinném podniku FARMAK. Deset let provozovala butik Móda PAUBRO a LITEX , v roce 2001 otevřela svoji první galerii RUBIKON a následně Bohému. A na sklonku roku 2019 si splnila další velký sen. V Olomouci vybudovala kulturně vzdělávací centrum ART RUBIKON s výstavní plochou ART Galerie, které vzniklo z bývalé výměníkové stanice. Má za úkol propojovat všechny generace a po třech letech lze říci, že se to daří.

Bronislava Paučková, vedle umění a podnikání, miluje sport, cestování a hlavně svoji rodinu. Přitom za vším, čeho dosáhla, stojí tvrdá dřina už od samého dětství. A jak paní Paučková říká: „Dnešní mladí lidé zdaleka nedovedou tak tvrdě pracovat jako my. A v krizových situacích toho mnohem méně vydrží.“

Říkáte si někdy, že úspěch v byznyse a lidskost snad ani nejdou příliš dohromady? Pak Bronislava Paučková je příkladem toho, že to lze. A že šťastní lidé a dobré a pevné vztahy jsou pro ni v životě a v naplňování jejího životního kréda tím nejdůležitějším. Poslechněte si více v rozhovoru s Bronislavou Paučkovou.

Spustit audio