Páteční Noční linka: A jsme v polovině prázdnin. Co jste už prožili?

31. červenec 2020

Co už jste stačili letos v létě a o prázdninách zažít, ať už sami nebo s rodinou, dětmi, přáteli? Jaké silné zážitky už ve vás jsou? Byli jste se někde podívat, cestovali jste, jaký zážitek stál za to? Poznali jste nové přátele nebo objevili nějaké nové zajímavé místo? 

Kam byste nás na základě vaší letošní letní zkušenosti pozvali a proč? Vyrážíte mezi lidi, do společnosti a nebo spíš relaxujete v úzkém kruhu na své chatě nebo chalupě, u vody? I tak se dá mnohé zažít! Povyprávějte nám!

A jsme v polovině prázdnin, povzdechnou si určitě školáci, ale i my dospělí máme tento prázdninový čas rádi. Jsou dovolené, jsme na svých oblíbených místech, chatách, setkáváme se s přáteli, cestujeme po naší krásné zemi. Někteří už mají po dovolené, jiní se na ni teprve chystají.

Babičky už mají něco "nahlídáno" a každý má za sebou určitě spoustu letošních letních zážitků o kterých by stálo za to popovídat i v dnešní Noční lince s Karlem Sladkým.

Kam vás už letos v létě zavedly cesty, co jste prožili, ať už zábavného nebo možná i napínavého? Nová místa, setkání se zajímavými lidmi, nová přátelství - i to jsou zážitky z prvního prázdninového měsíce. Jistě byl čas i na nejedno letní grilování a také jsme sklízeli úrodu na zahrádce.

Kde vám bylo dobře, co jste zažili a na co budete vzpomínat? Karlovi můžete k tématu napsat nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.