Oblíbené pořady, pohádky i silvestrovský speciál. To jsou Vánoce s Českým rozhlasem Karlovy Vary

16. prosinec 2020

Bohatou vánoční nadílku i den plný zábavy na Silvestra – to nabídne konec letošního roku ve vysílání Českého rozhlasu Karlovy Vary.

Televizní seriál Slunečná si získal za krátkou dobu svého vysílání velkou popularitu. Letošní Vánoce budete moci v našem vysílání strávit spolu s jeho protagonisty. Od pondělí 21. prosince do pátku 25. prosince vždy krátce po 13. hodině pro vás máme Vánoce ve Slunečné.

Každý den pozveme k mikrofonu dvojici protagonistů tohoto seriálu. Těšit se můžete na Evu Burešovou, Marka Lamboru, Vladimíra Polívku, Denisu Nesvačilovou, Davida Prachaře, Terezu Brodskou, Filipa Blažka, Kristýnu Kociánovou, Ivu Hüttnerovou a Lucii Benešovou.

Štědrý den

Na Štědrý den vám už od rána budeme pouštět vánoční poháky. V 9 hodin dopoledne nabídneme speciální vydání pořadu Hobby magazín speciál. V něm budeme vyrábět svíčky z včelího vosku, nabídneme recept na vánoční hubník a s nadílkou nezapomeneme ani na ptáčky. Těšit se můžete i na povídání o vánočních ozdobách.

Mezi 11. a 13. hodinou nebude chybět během všech tří svátečních dnů Vánoční linka. Volat si o vaší oblíbenou písničku můžete na číslo 221 553 737 anebo si hudební přání objednejte prostřednictvím e-mailu: studio.vary@rozhlas.cz.

Vánoce ve Slunečné vám po 13. hodině nabídnou setkání s Lucií Benešovou a Ivou Hüttnerovou.

Čekání na Ježíška si můžete po 17. hodině zkrátit s hodinou plnou těch nejznámějších koled, v 18 hodin uslyšíte Českou mši vánoční Jana Jakuba Ryby a po 19. hodině záznam vánočního koncertu Symfonického orchestru Českého rozhlasu z Anežského kláštera.

Boží hod

Také na Boží hod vás čeká od 9 hodin speciální vydání pořadu Hobby magazín speciál. V tomto díle budeme zpracovávat zbytky ryb – na silný vývar, dobrou polévku, rybí speciality, paštiky. A probereme i staré lidové zvyky, které se dodržovali právě na Boží hod vánoční.

Ujít si rozhodně nenechte ani naše pravidelné chvilky humoru s názvem Úsměv, prosím! Přichystali jsme pro vás veselé vánoční příběhy a zážitky v podání známých českých herců a komiků.

Po 13. hodině začne poslední setkání s herci ze seriálu Slunečná, tentokrát to budou Tereza Brodská a David Prachař. 

Silvestr

Poslední den v roce nesmí chybět zábava – a bude tomu tak i letos. Po 13. hodině přijde do pořadu Xaver a host Luděk Sobota a ve 14 hodin startuje Silvestrovský speciál s Veronikou Albrechtovou a Ondřejem Kapicem.

Ani na Silvestra nebude po 16. hodině chybět Humoriáda – jejím hostem bude Tomáš Töpfer. Poslední tři hodiny roku 2020 budou patřit tomu nejlepšímu z Humoriády na cestách.

Nový rok

Povídání s příjemnými hosty nabídne i Nový rok. V novoročních Pochoutkách po 9. hodině budou hosty někdejší hlasatelské osobnosti televizní obrazovky – Marie Retková, Hana Švejnohová, Jiří Ptáčník a Jana Smutná.

Také na první den roku 2021 spustíme mezi 11. a 13. hodinou Novoroční linku splněných hudebních přání.

Po 13. hodině navštíví pořad Slavné dvojice dva špičkoví lékaři – bratři David a Ivan Netukovi.

A od 18 hodin si můžete poslechnout nejznámější muzikálové melodie.

Program Českého rozhlasu Karlovy Vary na každý den najdete zde.

 

autor: Radim Jehlík | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio