Nemocnice v Ostrově se může pochlubit moderním porodnickým oddělením

29. červenec 2011

Začátkem roku prošlo gynekologicko-porodnické oddělení v nemocnici v Ostrově na Karlovarsku zásadní rekonstrukcí. Díky opravám za více než deset milionů korun nabízí zařízení mnohem větší komfort. Ostrovská porodnice v současné době patří mezi nejvyhledávanější v kraji, což dokazuje i počet porodů. Rodí tu nejen maminky z Karlovarského kraje, ale například i z Prahy. Jedním z důvodů vysoké návštěvnosti rodiček je i velmi příjemné prostředí ostrovské nemocnice.

Gynekologicko - porodnické oddělení nemocnice v Ostrově aplikuje při své práci ty nejmodernější zásady porodnictví jako je tichost nebo přítmí během samotného porodu. Modernizace porodnice byla ukončená v první etapě rekonstrukce zdravotnického zařízení, druhá etapa přinesla modernější pokoje na oddělení šestinedělí.

To, že služeb ostrovské porodnice nevyužívají jen maminky z Ostrova dokazují i statistiky. V loňském roce tu rodilo 250 rodiček z Karlových Varů a okolí, 120 ze Sokolovka a 55 z Chebska. Její vedení předpokládá, že díky kompletní rekonstrukci bude zájem o toto zařízení stále vzrůstat.

autor: Růžena Valková
Spustit audio