Národní tým je v Karlových Varech! Fanoušci se mohou těšit na dva zápasy i autogramiádu

16. duben 2019 08:00

Do Karlových Varů přijela k přípravným zápasům česká reprezentace a národní tým Německa. Diváky kromě dvou duelů Česka s Německem čeká také autogramiáda.

Hokejová reprezentace se sešla k dalšímu pokračování přípravy na květnové mistrovství světa na Slovensku. Na startu čtvrtého týdne už jsou s týmem v Karlových Varech i útočníci Filip Chytil z New York Rangers se sparťanem Lukášem Rouskem a brněnský obránce Jan Štencel.

V dresu se lvem na hrudi by se měl objevit také karlovarským příznivcům dobře známá tvář. Útočník Ondřej Beránek se po dvojboji s Rakouskem udržel v kádru Miloše Říhy a představí se také před domácím publikem.

S hráči se mohou fanoušci setkat už dnes 16. dubna v OC Varyáda v Karlových Varech, kde bude od 17 hodin probíhat autogramiáda čtyř reprezentantů. Jmenovitě jde o Davida Tomáška, Lukáše Rouska, domácího Ondřeje Beránka a útočníka New Yorku Rangers Filipa Chytila. Ve středu 17. dubna se pak v Karlových Varech sehraje první utkání od 17:20. Ve stejný čas započne i odvetný souboj ve čtvrtek. 

Aktuální kádr reprezentace


Brankáři: Jakub Kovář (Jekatěrinburg, KHL), Patrik Bartošák (HC VÍTKOVICE RIDERA), Marek Langhamer (Chabarovsk, KHL). 
Obránci: Vojtěch Mozík (Podolsk, KHL), Jan Kolář, Michal Jordán (oba Chabarovsk, KHL), Lukáš Klok (Slovan Bratislava, KHL), Adam Polášek (Nižněkamsk, KHL), Jakub Krejčík (Lukko Rauma, Finsko), Filip Pavlík, Petr Zámorský (oba Mountfield HK), Tomáš Kundrátek (Davos, Švýcarsko), Tomáš Dvořák (HC Sparta Praha), Jan Štencel (HC Kometa Brno). 
Útočníci: Filip Chytil (New York, Rangers, NHL), Robin Hanzl (Spartak Moskva, KHL), Tomáš Mertl (Kunlun, KHL), Michal Řepík (Podolsk, KHL), Jiří Sekáč (Kazaň, KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk, KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta, Švýcarsko), David Tomášek (Jyväskylä, Finsko), Rudolf Červený (Brynäs Gävle, Švédsko), Hynek Zohorna (Lahti, Finsko), Tomáš Fořt (PSG Berani Zlín), Ondřej Beránek (HC Energie Karlovy Vary), Patrik Zdráhal (HC VÍTKOVICE RIDERA), Radim Zohorna (BK Mladá Boleslav), Lukáš Rousek (HC Sparta Praha), od úterý Martin Zaťovič (HC Kometa Brno)

autor: nkr | zdroje: HC Energie Karlovy Vary (www.hokejkv.cz) , ČTK
Spustit audio