Maškarní divadelní ples se blíží a bude stát rozhodně za návštěvu!

29. leden 2019 12:30

V sobotu (2.2.) se uskuteční v Lidovém domě ve Staré Roli 1. maškarní divadelní ples. Karlovarské městské divadlo jej pořádá ve spolupráci se Západočeským divadlem v Chebu.

Cílem této společenské akce je nejen společenské setkání umělců s divadelními fanoušky a abonenty, ale také připomenutí tradice masopustu, k níž maškarní plesy odjakživa patří.

Divadelní ples se ovšem od těch ostatních bude v lecčems lišit. Zárukou originální zábavy bude oblíbený karlovarský herec a moderátor Viktor Braunreiter. Ten bude společně s kolegyní Eliškou Huberovou Malíkovou celým večerem provázet.

Hosté večera se dočkají nejednoho překvapení

Součástí programu bude soutěž o nejlepší masku na téma „hrdinové z filmu, knih a divadelních her“. Hosté večera se dočkají i nejednoho překvapení, například dražby hereček.  Získá ji ten, kdo nabídne nejoriginálnější část svého oděvu, která se posléze objeví v nové připravované inscenaci činohry „Škola základ života“.

Ten, kdo má zájem o vypůjčení maškarního kostýmu, se může obrátit na fundus Divadla Husovka. Výpůjčky je nutné domluvit předem telefonicky na čísle 777 866 019.

Hudební doprovod obstarají Big Band Karlovy Vary a diskotéka Musicspectrum.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji Karlovarského městského divadla nebo prostřednictvím webových stránek.

autor: nkr | zdroj: Karlovarské městské divadlo
Spustit audio