Mariánské Lázně budou o víkendu hostit mistrovství republiky v krasobruslení. Vstupné půjde na pomoc Ukrajině

3. březen 2022

Krasobruslařský klub SKK Mariánské Lázně pořádá o nadcházejícím víkendu Mistrovství České republiky v krasobruslení v kategoriích žactva.

Už tento víkend od 5. do 6. března se na zimním stadionu v Mariánských Lázních uskuteční Mistrovství České republiky v krasobruslení v kategoriích žactva. „Neskutečně moc se těšíme na návštěvníky a věřím, že Mariánské Lázně se jim budou líbit. Je to úplně poprvé, co se tohle mistrovství koná v Karlovarském kraji,“ řekla trenérka Monika Škorničková.

„Celý víkend budeme krasobruslit. Budou to výkony hodné podívání. Z těchto dětí budou juniorští reprezentanti, které máme možnost vidět pak v televizi a výhledově senioři a možná i olympijští vítězové. Když diváků bude co nejvíc, budeme rádi. Budeme snažit dětem vytvořit fajn atmosféru,“ pozvala.

Vstupné bude dobrovolné. „Vzhledem k situaci, která je teď na Ukrajině, jsme se rozhodli, že vstupné bude dobrovolné. Výtěžek pak odešleme na transparentní účet Člověka v tísni,“ dodala trenérka Škorničková.

Jak náročné je takové mistrovství pořádat? A jak bude vypadat jeho program? Nejen o tom byl rozhovor s trenérkou Monikou Škorničkovou.

autoři: Tereza Švecová , nkr
Spustit audio