On-line videopůjčovna Aerovod spustila nový web, nabízí měsíční i roční předplatné

10. říjen 2019

Aerovod v současné době nabízí výběr z několika set snímků, mezi kterými nechybí například oscarový vítěz Zelená kniha, všechny díly trabantího dobrodružství cestovatele Dana Přibáně, kolekce filmů světových režisérských špiček Pedra Almodóvara či Woodyho Allena a mnoho dalšího.

On-line videopůjčovna Aerovod, jejímž provozovatelem je společnost Aerofilms, začala nabízet nově filmy na bází měsíčního, případně ročního předplatného. Novinka souvisí s uvedením nové podoby webu, která je dostupná na adrese www.aerovod.cz. Jednotlivé filmy i předplatné je nyní možné také darovat. Aerovod nabízí snímky, které se objevily na plátnech kin Aero, Bio Oko a Světozor, Univerzitního kina Scala v Brně a Bia Central v Hradci Králové. Vylepšení doznala i sekce filmových kolekcí, kde je možné nově hledat i snímky podle témat nebo si nechat s výběrem poradit od kulturní osobnosti.

„Rozšíření našich aktivit do online prostředí pro nás byl přirozený vývoj. Snažíme se divákům touto formou legálně zpřístupnit filmy, které možná nestihnou v kinech, rádi by je ale viděli. Zároveň je to naše odpověď na stahování nelegálních kopií filmů na internetu,“ uvedl ředitel distribuční společnosti Aerofilms Ivo Andrle. Aerovod nabízí výběr z několika set snímků, mezi kterými nechybí například oscarový vítěz Zelená kniha, všechny díly trabantího dobrodružství cestovatele Dana Přibáně, kolekce filmů světových režisérských špiček Pedra Almodóvara či Woodyho Allena a mnoho dalšího.

autor: lukpo
Spustit audio

Související