Kuchař Martin Havlík nabízí velikonoční menu
Martin Havlík, učitel odborných předmětů Hotelové školy v Plzni u Borského parku poradí, jaké velikonoční menu si můžeme doma z běžných surovin připravit.
Vyzkoušejte také pučálku. Připravíte ji z naklíčeného hrachu. Klíčení zabere několik dní, s tím je třeba počítat. Hrách potom orestujete na sádle a dochutíte, a to jak nasladko, tak naslano. Nasladko třeba medem, rozinkami nebo skořicí. Naslano je výborný se solí, pepřem, česnekem a majoránkou.
Hobby magazín speciál přináší i další zajímavá témata. S Michalem Zbrášem, servisním technikem a prodejcem zahradní technky v Plzni připravíme naše zahradní pomocníky na sezónu. Tedy sekačky, vyžínače, křovinořezy, motorové řetězové pily se spalovacími motory i na baterie. S Lenkou Kohoutovou, lektorkou výtvarných technik budeme vyrábět z doma dostupného materiálu velikonoční zajíčky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka