Kolo štěstí Českého rozhlasu Liberec

17. červenec 2020

Roztočte naše kolo štěstí a pod dohledem studiových kamer si vytočte některou z atraktivních výher.

Jakmile se ve vysílání ozve zvuk kola štěstí volejte na číslo 221553722. Pokud odpovíte správně na otázku, kterou vám položí moderátor, můžete si nechat zatočit naším Kolem štěstí. Rozmyslete si, zda má moderátor točit napravo, nebo nalevo a jestli silně, nebo slabě…. Podle toho, na kterou barvu ukáže ručička, až se kolo zastaví, získáte jednu z atraktivních cen.   

Naše kolo štěstí je pod dohledem studiové kamery

Ve hře jsou vstupenky do zoo, iQLANDIE, Aquaparku Babylon, hry a dárkové předměty od Albi, žádané knižní tituly a také stříbrné tolary z České mincovny Jablonec nad Nisou z edice Historie mincí v Českých zemích v leporelovém balení výtvarnice Lucie Seifertové.

Soutěž Kolo štěstí

Doba konání: od pondělí 20. 7. do pátku 24. 7. 2020

Princip soutěže:

Ve výše uvedeném období budeme ve vysílání několikrát denně zařazovat zvuk Kola štěstí.

Posluchače, který se na tuto výzvu se dovolá do studia na telefonní číslo 22 155 37 22, vezme moderátor do vysílání a položí mu soutěžní otázku. Posluchač si bude moci vybrat z možnosti A) nebo B). Pokud odpoví správně, může si prostřednictvím moderátora vytočit cenu na Kole štěstí. Moderátor se posluchače zeptá, jak má točit: napravo, nebo nalevo, slabě, nebo silně, potom kolo roztočí. Ručička se zastaví na jedné ze z pěti barev. Podle toho výherce dostane předem určenou cenu.

Pokud se ručička zastaví na logu Českého rozhlasu Liberec, získá posluchač nejenom cenu pod žlutou barvou, ale také stříbrný tolar z České mincovny Jablonec nad Nisou z edice Historie mincí v Českých zemích v leporelovém balení výtvarnice Lucie Seifertové.

Výhry budou předávány nebo zasílány po skončení soutěže.

autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.