Když přijedete do Karlových Varů v normální pracovní týden, zůstanete překvapení, říká Absolonová

6. červenec 2022

Při příležitoisti Mezinárodního filmového festivalu zavítala do Karlových Varů i Monika Absolonová, zpěvačka, herečka a držitelka ceny Thálie. Krátce před jejím vystoupením na karlovarském filmovém festivalu si s ní povídala Jana Strejčková.

Na festival přijela Monika Absolonová potřetí, nikdy se přitom neprošla po červeném koberci. Karlovy Vary ale navštěvuje pravidelně. „Jsem tady potřetí. Letos tady zpívám, předtím jsem zpívala a jednou jsem tu byla s bratrem, který byl po rozchodu, na výletě. Ve Varech jsem ale častěji, protože sem jezdím hrát a zpívat. O festivalu to město opravdu žije, máte pocit, že je to pulzující město. Když sem přijedete během normálního pracovního týdne, je člověk překvapený, kam se vytratily ty davy turistů.“

Přestože je nadšeny filmový fanoušek, přiznává, že od doby, co se stala maminkou svých dvou synů, nemá tolik času kina navštěvovat. „Přiznám se, že moc ráda chodím do kina, moc ráda mám film, ale od té doby, co mám děti, se mi to pochopitelně daří míň. Na druhou stranu jsem si rozšířila portfolio o spoustu kreslených filmů a pohádek. Film u nás doma sviští, ale spíš dětskej. Myslím, že se to zase zlepší. Třeba až budou kluci větší, budou chtít na film se mnou,“ doufá zpěvačka.

autoři: Jana Strejčková , nkr
Spustit audio