Karlovarští volejbalisté přispějí na charitu. Dražba jejich dresů a suvenýrů vynesla téměř 200 tisíc

21. leden 2020 12:00

Karlovarští volejbalisté uspořádali na svém prvním plese v Karlových Varech charitativní dražbu. Do té hráči i vedení klubu nabídli výjimečné dresy a vydražili je za víc než 192 tisíc korun.

Společenský večer s názvem Tančíme s volejbalem uspořádal klub VK ČEZ Karlovarsko v Lidovém domě ve Staré Roli. Jednalo se o první ples, který volejbalisté pořádali. Při této příležitosti klub vyznamenal tři osobnosti, které se významně zasloužily o rozvoj volejbalu v Karlových Varech i v celém regionu.

Součástí večera byla také významná dražba, z níž si lidé mohli odnést volejbalové předměty a suvenýry. Jak informoval klub na svých webových stránkách, o některé z nich byl mimořádný zájem. Například bývalý hráčský dres šéfa klubu z polské ligy se vydražil za neuvěřitelných čtyřicet tisíc korun a míč podepsaný hráči týmu zájemce vydražil za 35 tisíc korun.

Celkem vybrali volejbalisté na charitu 192 800 korun. Ty poputují handicapovaným plavcům z klubu SK Kontakt, se kterými volejbalový klub spolupracoval už v minulosti. Výtěžek dražby volejbalisté slavnostně předají při zápase 4. února.

autoři: Ivana Sedláčková , nkr | zdroje: Český rozhlas Karlovy Vary , VK ČEZ Karlovarsko
Spustit audio