Je tady další týden oslav 80. narozenin Karla Gotta. Co nás čeká, než vypukne speciální narozeninový víkend?

8. červenec 2019

V tomto týdnu můžete opět slyšet nejbližší kolegy a přátele Karla Gotta v jejich vzpomínkách, v pátek budeme soutěžit o CD Karla Gotta.

V seriálu s názvem Fenomén Karel Gott uslyšíte zpěvačku Lucii Bílou, textaře a libretistu Michaela Prostějovského, herce Václava Vydru nebo textaře, scénáristu a moderátora Karla Šípa.

Přidáme také ještě jednu specialitu. O tom, jak se stala na více než čtyři roky dvorní cukrářkou Karla Gotta, bude vyprávět naše kolegyně z Českého rozhlasu, paní Václava Hanzlíková. A nejen to. Dokonce pro vás budeme mít i několik jejích receptů na nejoblíbenější moučníky a zákusky Karla Gotta.

Soutěž o CD

V pátek budeme po celý den soutěžit o oblíbená řadová alba Karla Gotta a jeden z vás získá kolekci 4 alb na CD s názvem KAREL GOTT 80/80 – Největší hity 1964–2019. Tato kolekce mapuje celou hudební kariéru Karla Gotta a nabízí jeho největší hity. Jak ji můžete vyhrát, to se dozvíte z našeho vysílání.

 

Spustit audio

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.