Hit týdne 28. 1. 2024

28. leden 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Teddy Swims, Billy Gillies a Hannah Boleyn, Ofenbach, Mydy a další.

Hit DNA (Loving You) zpět na nejvyšší příčce!

Od nového roku jsme nechali songy v naší hitparádě o dva týdny déle, v neděli tedy poosmé a naposledy zabodoval hit DNA (Loving You). Billy Gillies a Hannah Bolyen s ním vyhráli celkem pět Hitů týdne a to je hodně vysoko položená laťka pro všechny další singly v roce 2024!

Na druhé místo si pohoršil Američan Teddy Swims, Lose Control ale potvrzuje, že patří mezi nejúspěšnější hity dneška. Na třetí místo se vrátil nejhranější song v evropských rádiích – francouzští Ofenbach a Norma Jean Martine s coverem tracku Cambodia od Kim Wilde z 80’s.

Další místa patří českým interpretům, No.4 má Poetika a No.5. pražští Mydy. Do desítky se ještě nově prosadila kapela Mirai s aktuálním trackem Summer Love.

Novinky a nasazené

Čtěte také

V nasazených je Dominika Hašková se svou kapelou We Are Domi. Zpěvačka byla v sobotu hostem Lenky Vahalové, poslechněte si rozhovor. Jsou tam i Giant Rooks, nová seznace od Kyga s Avou Max nebo Sabrina Carpenter a Jack Harlow.

Poslechněte si 4. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.