Festivalová videotéka KVIFF.TV bude fungovat celoročně, nabídne přes 500 titulů online

10. červen 2022

Neodmyslitelnou součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se stala online videotéka KVIFF.TV, ze které se nově stává celoroční projekt s knihovnou více než pěti stovek titulů. Služba nabídne výběr filmů, který vznikl pod vedením programového týmu karlovarského festivalu a ve spolupráci s distribuční společností Aerofilms.

Čtěte také

Hlavním lákadlem videotéky je aktuálně Amélie z Mortmartru. Z programu loňského ročníku festivalu ve filmové knihovně najdou zájemci během června také romanci Jana Foukala Marťanské lodě a exkluzivně i snímek Joachima Triera Nejhorší člověk na světě. V online premiéře můžete na KVIFF.TV vidět i film C’mon C’mon v hlavní roli s Joaquinem Phoenixem. Filmová nabídka se dále bude rozšiřovat každý týden.

Všechny filmy z knihovny jsou divákům dostupné k přehrání či stažení formou jednorázového nákupu, naprostou většinu filmů mohou získat s výhodným měsíčním či ročním předplatným, filmové novinky nad rámec předplatného pak předplatitelé mohou získat se slevou. Bezprostředně po festivalu KVIFF.TV nabídne i několik snímků z programu letošního 56. ročníku, naplno tak odstartuje své celoroční fungování.

Spuštění streamovací platformy dále rozšíří portfolio skupiny KVIFF Group, která po vstupu Rockaway Capital do Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary zastřešuje všechny aktivity kolem největší kulturní události v tuzemsku. KVIFF.TV tím umožňuje karlovarskému festivalu posunout vlastní kulturní a společenské události do on-line prostředí a stává se významným komunikačním prostředkem s milovníky filmu v Česku a Slovensku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související