Druhý ročník Fler marketu okouzlí předvánoční atmosférou

20. listopad 2018 12:00

21. listopadu se v Karlových Varech uskuteční trhy s rukodělnými výrobky. Loňský Fler market byl nad očekávání úspěšný, a tak se pro něj organizátoři rozhodli i letos.

Do druhého ročníku přibyli noví prodejci, takže se můžete těšit na ručně vyráběné šperky, vánoční dekorace, šité věci pro děti, vílenky z ovčího rouna, košíčky, kabelky, keramiku, obrazy, mejdlíčka, patchwork, drátky a mnoho mnoho dalšího.

Účast přislíbila i autorka dětských knih Rozmar Kopecká. Za pozornost rozhodně stojí výrobky dvou keramických ateliéru LiM Art a keramika od Hanky Žitné.

Nákupy, káva i kreativní festival pro děti

Nově též budete moci zakoupit malované hedvábí nebo polštářky a textil vyrobený technikou patchwork. Při nákupech budete moci ochutnat výbornou kávu od baristy Davida a domácí cukroví.

Nově je pro vás přichystaný tvořivý a hravý odpolední program pro děti. Rodiče si budou moci v klidu a bez stresu nakoupit vánoční dárky a děti budou vtaženi do tajů ruční tvorby na kreativním festivalu, navíc si s sebou domů odnesou originální vánoční výrobky pro své blízké nebo ozdoby na vánoční stromeček. Kreativní festival pro děti bude na programu od 14 hodin.

Fler market se bude opět konat v Krajské knihovně v Karlových Varech od 10 do 17 hodin. Pro účastníky je po celou dobu k dispozici občerstvení v kavárně a děti mohou navštívit také dětské oddělení knihovny.

autor: nkr | zdroj: Markéta Novotná (organizátorka Fler marketu)
Spustit audio