Dorazte v sobotu na fotbal do Sokolova a vyhrajte víkendový pobyt!

29. březen 2019 19:00

Stejně jako během podzimní části, také na jaře sokolovský stadion nemine akce Víkend otců. Tou fotbalové kluby děkují všem fanouškům za jejich přízeň.

V Sokolově se tato akce těší oblibě, proto klub k utkání 20. kola proti Chrudimi připravil bohatý program s možností vyhrát hodnotné ceny. Zápas začíná v 10:15.

Nově se můžete těšit na Kolo štěstí s Aquaforem Františkovy Lázně, ve kterém můžete vyhrát pěkné ceny. Ve fanshopu, si můžete v sobotu zakoupit los za 20 korun do bohaté tomboly. Tradičně je pro malé fandy nachystané malování na obličej a oblíbené dětské dílny. 

Pokud nezklame počasí, budou pro zájemce z řad dětských fanoušků připraveny i různé sportovní disciplíny, aby si otestovali své schopnosti. Za výkres s logem klubu mohou navíc dostat volnou vstupenku do sokolovského bazénu.

Během poločasové přestávky se vylosuje vítěz rodinné soutěže. Kromě dárků od partnerů bude hlavní cenou víkendový pobyt v lázeňském domě Pawlik pro celou rodinu s neomezeným vstupem do Aquafora. Součástí programu bude také umělecké vystoupení, které obstarají dívky z taneční skupiny Glamour.

autor: nkr | zdroj: FK Baník Sokolov
Spustit audio