Do karlovarské Energie přichází útočníci Černoch s Kubalíkem. Dva hráči končí

11. listopad 2019 14:35

Karlovarský hokejový klub ohlásil další změny v A-týmu. Do útočných řad přicházejí dvě nové posily. Naopak na odchodu jsou Tomáš Knotek a Branislav Kubka.

Na zasedání vedení klubu bylo rozhodnuto, že obránce Branislav Kubka nebude pokračovat v karlovarském A-týmu a s největší pravděpodobností se vrátí zpět na Slovensko. Důvodem jeho odchodu je návrat Ondřeje Šafáře po zranění, kdy se kádr rozšířil na devět obránců. Energii rovněž opouští Tomáš Knotek. Odchází na měsíční hostování do Dynama Pardubice.

Čtěte také

Na měsíční zkoušku přichází útočník a plzeňský odchovanec devětadvacetiletý Tomáš Kubalík, který má bohaté zkušenosti se zahraničním hokejem. Na svém kontě má dvanáct startů v NHL. V dresu Columbusu Blue Jackets zapsal gól a tři asistence. Za sebou má mimo jiné angažmá v AHL, KHL, juniorské QMJHL, německé DEL a přes šedesát zápasů ve finské nejvyšší soutěži.

Do konce sezony za Energii pak bude nastupovat také třiadvacetiletý útočník Jiří Černoch, který strávil celou svou dosavadní kariéru ve Spartě, odkud měl vyřízené střídavé starty do prvoligových Litoměřic nebo Benátek nad Jizerou. V mládežnických letech Černoch oblékal i reprezentační dres.

autor: nkr | zdroj: HC Energie Karlovy Vary
Spustit audio

Související