Čtvrteční Noční linka: Můj domov - můj bezpečný přístav

7. listopad 2019

Co pro vás znamená slovo domov a kde se cítíte doma? Našli jste svůj bezpečný přístav? Je to tam, kde nyní žijete a nebo se vám při slově domov vybaví i něco jiného? Co se dá podle vás udělat pro spokojený domov a co vytváří kouzlo domova? Jak jste si to doma vylepšili, abyste se tam cítili co nejlépe? Možná domov stále hledáte - bezpečný přístav, kotvu ve vašem životě?

Domov - místo kde je nám dobře a bezpečně. Opravdový domov má každý ve svém srdci. Ne každý považuje místo kde bydlí za domov. Někdo má jen bydliště, přechodné místo kam se vrací po škole, práci, případně z různých aktivit a nepovažuje ho za domov.

Domov je náš bezpečný přístav, ve kterém se cítíme dobře. Protože se v našem domově chceme cítit co nejlépe, snažíme si ho zařídit a přizpůsobit podle svých představ. Jak se vám to podařilo? Co všechno vytváří a dotváří váš domov? Kdo je ve vašem domově vítán?

Domov je i o lidech. Soužití s dalšími, byť jde o blízké, může být někdy i těžké. Našli jste bezpečný, láskyplný domov a co nebo kdo u vás vytváří kouzlo domova?

Na vaše vyprávění se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Napsat mu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio