Co chystá KV Arena nebo Galerie umění Cheb? Nejen to prozradili naši hosté

29. březen 2019 13:00

Tento týden se představily společnost KV Arena, Galerie výtvarných umění Cheb i festival Jeden svět. O své kariéře promluvila Magda Malá a o zdravotnictví v Karlovarském kraji Jan Bureš. Poslechněte si zajímavá povídání!

Pondělí 25. března

Co nám nabízí KV Arena v tomto roce a jak je to vlastně s jejím názvem? Je těžké takovou halu provozovat, co vše to obnáší? Informace ze zákulisí nám přinesl její jednatel Roman Rokůsek.

Úterý 26. března

Zajímavé výstavy a plány Galerie výtvarných umění v Chebu nám přišel představit její ředitel Marcel Fišer. Řeč byla také o Retromuseu Cheb a o jejich největších úspěších.

Středa 27. března

Hostem našeho středečního vysílání byla zpěvačka Magda Malá, která pochází z Chebu. Vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Vystupovala například po boku Michala Davida a hostovala v programu Heleny Vondráčkové.

Dne 29.3. - 31.3. proběhne v Karlových Varech festival Jeden svět. Do kina Drahomíra nás v odpoledním vysílání pozvali Nikola Florianová a Lenka Dolečková, hlavní koordinátorky akce.

Čtvrtek 28. března

Krajský radní Jan Bureš pohovořil o náborových příspěvcích pro zdravotníky, o investicích do nemocnic, dotacích na domácí hospicovou péči a také o dotacích na vybavení ordinací v souvislosti s eRecepty.

autoři: Petr Čimpera , Marie Fridrichová , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio