Centrum města Jelsa na ostrově Hvar je pro osobní dopravu uzavřené

18. červenec 2003
Zprávy

V Kaštelích od Splitu po Trogir je dnes v jedenáct hodin večer v plánu deratizace proti komárům. Řidičům, kteří se chystají do města Jelsa na ostrově Hvar připomínáme, že centrum je pro veškerou osobní dopravu uzavřené a auto můžete odstavit jen na vyhrazených parkovištích.

Chorvatská policie zadržela 43letého občana České republiky, který se potápěl bez patřičného průkazu, který potápění dovoluje. Dostal pokutu 1OOO kuna a zároveň byl obviněn z trestného činu přestupku.

A na závěr zpráva pro ty, kteří tráví dovolenou v Kaštelích. Začala tam deratizace proti komárům. Úřady proto doporučují, abyste si dobře zavřeli okna. Ale o své zdraví se rozhodně bát nemusíte.

Počasí v Dalmácii: po většinu zítřejšího dne by mělo být slunečno, teploty se budou pohybovat v rozmezí sedmadvaceti až dvaatřiceti stupňů celsia.

A ještě upozornění pro oklamané klienty cestovní kanceláře Harmonie Medical. Český konzulát upozorňuje, že tuto sobotu je poslední možnost dopravy zdarma do České republiky, kterou ve spolupráci s českými cestovními kancelářemi zajišťuje ministerstvo zahraničních věcí. Prosíme zájemce, aby se nahlásili paní Mušálkové na hotel Issa telefon 0981833579 nebo kontaktovali český konzulát ve Splitu. Odjezd je v sobotu 19.července v 19 hodin z trajektového přístavu ve Splitu. K dispozici je padesát tři míst.

autor: pev
Spustit audio