Areál karlovarského koupaliště Rolava nabídne sérii letních koncertů

16. červen 2021 12:55

Hudební scénou pod širým nebem se v létě stane areál karlovarského koupaliště Rolava. Kdo bude patřit k největším lákadlům?

„Kapela BSP - Baláž, Střihavka, Pavlíček - to už je rocková klasika. Zahraje také Turbo, které slaví čtyřicet let. Naplánován je koncert Krausberry, folkové hvězdy Hradišťan, Michala Šindeláře s projektem Můj táta Dědek, v programu Country nad vodou uslyší diváci Taxmeny. Jsou tu kapely folkové, rockové, dechovka, klasika. Myslím, že si vybere každý,“ vybírá z programu Vladimír Suchan z agentury Vlny.

U koupaliště se na koncertech představí také vyhlášené místní kapely a hudební formace. „Budou to třeba Petr nebo Pavel, Kozatay, Coda nebo Bernard Blues Band. Spolupracujeme také s Karlovarským symfonickým orchestrem,“ upozornil promotér.

„Areál je dobře dostupný z celých Karlových Varů, je to příjemný prostor, kde se hrálo už v sedmdesátých letech,“ popisuje přednosti prostoru pro kulturní akce Vladimír Suchan. Nevýhodou může být, že v blízkosti je sídliště a na rozdíl od fanoušků kapel může další lidi hudební produkce obtěžovat. „Nepůjde tam o megalomanské akce, koncerty budou pro 1500 až 2000 lidí, budeme se snažit končit s programem do 22. hodiny,“ konstatuje Suchan.

Podrobný program akcí na karlovarské Rolavě najdete zde.

autor: Josef Šorfa
Spustit audio