Americká punk rocková kapela The Offspring se představí dnes večer v amfiteátru v Lokti

20. srpen 2019 10:00

Amfiteátr v Lokti na Sokolovsku dnes 20. srpna hostí známou americkou kapelu The Offspring. Ta se na hudební scéně pohybuje už víc než 30 let a v České republice má stálou základnu fanoušků.

Přírodní areál v západních Čechách s výhledem na loketský hrad dnes večer přivítá víc než 4000 návštěvníků. Na nápor hudebních fanoušků se připravují organizátoři především na parkovištích a u bezpečnostních kontrol. Ty budou podle Tomáše Svobody z regionální agentury, která akci pořádá společně s Rock for People, přísnější než obvykle. Musí totiž splnit americké standardy. Lidé si s sebou do areálu nesmí vzít deštník, fotoaparát nebo batohy.

V Lokti bude připraveno celkem pět parkovišť. Organizátoři doporučují primárně využívat parkoviště P3 a P5, které je zdarma.

O den později, tedy 21. srpna, zahraje kapela na brněnském výstavišti. Oba koncerty budou oslavou čtvrtstoletí festivalu Rock for People, kde kapela The Offspring patřila v roce 2016 k hlavním hvězdám. Areály v Lokti i v Brně se otevřou fanouškům v 15:00, pořadatelé počítají s předkapelami — dvěma zahraničními, jednou českou.

autoři: Ivana Sedláčková , nkr
Spustit audio